De actiekrant van Kampen in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Aanbiedingen en kortingen in Kampen

k

Kampen is een gezellige stad met nog vele historische gebouwen die je de geschiedenis van deze waterrijke Hanzestad vertellen. Daarnaast is het tevens een gezellige winkelstad. Het aanbod winkels is veel en veelzijdig. Je vindt er volop mooie meubelzaken, speciaalzaken en kledingwinkels. Iedereen van jong tot oud kan hier dus goed slagen tijdens een shopmiddagje.

Behalve shoppen in het sfeervolle historische centrum kent Kampen ook vele evenementen, musea en attracties. Dit in combinatie met het gezellige winkel- en uitgaansaanbod en het unieke buitengebied zorgt ervoor dat je hier graag meerdere dagen verblijft. Wanneer je bovendien je voordeel doet met de aanbiedingen, kortingsbonnen, voordeelcheques en acties uit de Actiekrant Kampen, ben je ook nog eens voordelig uit!

Actiekrant Cijfers

110.000+ lokale twitter volgers
6.000+ nieuwsbriefleden
195 steden
20.000 winkels

 
 

Acties Kampen op de kaart

Informatie over Kampen

Voor winkelliefhebbers heeft Kampen, dankzij het gevarieerde winkelaanbod en de goed georganiseerde weekmarkten voldoende in de aanbieding. Iedere zaterdag kun je de hele dag slenteren over de levensmiddelenmarkt op de Plantage en op maandagmorgen vindt de gezellige warenmarkt plaats.

Winkeliers en ondernemers die activiteiten en evenementen organiseren hebben regelmatig voor de lokale inwoners originele acties en kortingen in de uitverkoop. Ook 'gasten' die Kampen komen bezoeken kunnen hier uiteraard gebruik van maken. Hoe? Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Actiekrant.nl editie Kampen te volgen via Twitter. Je ontvangt niet alleen koopjes, voordelen en aantrekkelijke kortingsbonnen van de plaatselijke pizzeria, maar je weet ook waar en wanneer de opruiming van start gaat.